Du använder Internet Explorer 7 som är en gammal version. Det ger begränsad funktion och långsammare sidor. Kontakta din IT-support för att uppgradera till senaste versionen.
Rehabvalet logotyp Informationen skrevs ut från rehabvalet.se 2020-10-24
Tillbaka till vårdgivarlista

Informationen nedan presenteras av Humlegården

Humlegården

Besöksadress:
Stora Gatan 64
SIGTUNA

Postadress:
Stora gatan 64
193 21
Sigtuna
Sverige

Telefon:
08-598 833 00

Hemsida: www.humlegarden.a.se Hemsida: www.humlegarden.a.se  

Beskrivning:

Rehabilitering – personlig utveckling för framtiden

Humlegården är en rehabiliteringsanläggning för personer med neurologiska sjukdomar och skador. Här hittar du femtio års erfarenhet av neurologisk rehabilitering samlad under ett tak. Vi sätter alltid patienten i centrum och vår ambition är att lyfta fram möjligheter och lösningar. När Du kommer till oss har Du tillgång till hela vårt team och tillsammans med Dig hittar vi vägar och strategier som kan hjälpa Dig i din vardag.

Humlegården är också en mötesplats, dit många väljer att återvända många gånger, och där Du har möjlighet att träffa andra människor i liknande livssituation. Vi samlas gemensamt kring träning, måltider, föreläsningar och fritidsaktiviteter, men med en rehabiliteringsplan speciellt anpassad efter dina individuella behov och målsättningar.

Vi här på Humlegården i Sigtuna hälsar Dig varmt välkommen till oss och önskar Dig en givande rehabiliteringsvistelse!

Håll muspekaren över bilden för att pausa bildspelet
Profilbilder:


Humlegården finns med här på Rehabvalet eftersom anläggningen har avtal med Stockholm om specialiserad neurologisk rehabilitering i team vid sjukdom eller skada. Exempel på neurologiska sjukdomar och skador är polio, epilepsi, dystoni, Parkinson, ALS, stroke, hjärnskada efter olyckshändelse, hjärntumörer och MS.