Du använder Internet Explorer 7 som är en gammal version. Det ger begränsad funktion och långsammare sidor. Kontakta din IT-support för att uppgradera till senaste versionen.
Rehabvalet logotyp Informationen skrevs ut från rehabvalet.se 2021-01-20
Tillbaka till vårdgivarlista

Informationen nedan presenteras av Enriched Life

Enriched Life

Besöksadress:
Avenida del Puerto 329
San Pedro del Pinatar

Den här vårdgivaren kontaktar gärna dig för att berätta mer eller svara på dina frågor. Du förbinder dig inte till något.
Skriv ditt telefonnummer i rutan nedanför och klicka på knappen. Alternativt kan du lämna en email-adress.
Tack! Vårdgivaren har nu fått din information och kommer ta kontakt inom kort.

Beskrivning:

Enriched Life erbjuder ett kvalificerat, modernt rehabiliteringskoncept enligt hög svensk standard i en miljö och i ett klimat som ytterligare bidrar till en optimal rehabiliteringsupplevelse.

Behandlingskonceptet innehåller individuella träningspass, gruppträning, utflykter samt intressanta föreläsningar i en stimulerande miljö. Programmet bygger på ett holistiskt tänkande där träningen tillsammans med sol, värme, medelhavsmat, spa-behandlingar och den sociala samvaron ger goda förutsättningar för ett bra resultat av rehabiliteringen. Rehabiliteringen anpassas efter varje enskild deltagares behov och målsättning. Vårt medicinska team består av läkare, logoped, neuropsykolog, sjukgymnast samt sjuksköterska och omsorgspersonal.

  • Ett individuellt anpassat rehabiliteringsprogram
  • Individuella behandlingar med sjukgymnast samtliga behandlingsdagar
  • Sjukgymnastikbehandlingar i grupp
  • Sjukgymnastbehandlingar i såväl någon av de varma bassängerna som i gymmet eller i Kinesis-lokalen — allt efter behov och önskemål
  • Individuell träning med logoped samtliga behandlingsdagar
  • Kognitiv behandling med svensk neuropsykolog
  • Träning med Cogmed arbetsminnesträning
  • Medicinska spa-behandlingar som ordineras av vår medicinskt ansvariga läkare på plats

Vår anläggning

Bassäng

4-stjärniga Mercure Thalasia Costa de Murcia Hotel and Marine Spa Thalasia är Enriched Life’s anläggning i Spanien. Hotellet är byggt år 2007 och ligger i staden San Pedro del Pinatar i Murcia. Anläggningen ligger med utsikt över Medelhavet, precis bakom Salinas naturreservat vid lagunsjön Mar Menor. Området runt hotellet är låglänt och platt varför det lämpar sig väl för promenader och andra utomhusaktiviteter. Hotellet är beläget ungefär två kilometer från såväl stränder som stadskärnan där du hittar butiker, restauranger och mysiga caféer. Till den vackra och orörda naturstranden i det angränsande naturreservatet är det en dryg kilometer. Du får gärna åka med Enriched Lifes bil till stranden eller till shoppingen om du tycker att det är för långt. 

Samvaro, utflykter och måltider är en del av träningsprogrammet

Specialerbjudande

Enriched Life erbjuder besökare på Rehabvalet utan kostnad:

  • Till dig som reser ensam: välkomstbukett och en spabehandling
  • Till dig som reser med medföljande: välkomstbukett, lerinpackning för medföljande och en spabehandling till dig som behandlingsgäst

Uppge bokningskod "Rehabvalet" vid bokning.

Förhandsbesked om ersättning

Som patient har du rätt till ersättning för dina vårdkostnader, även om du har fått behandling i ett annat ESS-land.
Vi på Enriched Life hjälper 
dig kostnadsfritt att skriva ansökan till Försäkringskassan.

Kontakta oss

Vi berättar mer om vår rehabilitering och hjälper dig gärna med planering av både resa och din ansökan om kostnadsersättning. Ring till oss här i Stockholm på telefon 08-663 33 49 eller skicka ett email till info@enrichedlife.se.

Vägbeskrivning:

Du flyger enklast till Alicantes flygplats, som ligger cirka 7 mil från hotellet. Flygplatsen närmast Murcias ligger endast 15 km bort i San Javier, men har färre flygförbindelser. 

Håll muspekaren över bilden för att pausa bildspelet
Profilbilder:

Här finns vi: