Du använder Internet Explorer 7 som är en gammal version. Det ger begränsad funktion och långsammare sidor. Kontakta din IT-support för att uppgradera till senaste versionen.
Rehabvalet logotyp Informationen skrevs ut från rehabvalet.se 2020-05-30
Tillbaka till vårdgivarlista

Informationen nedan presenteras av Brommageriatriken, Stockholms Sjukhem

Brommageriatriken, Stockholms Sjukhem

Besöksadress:
Follingbogatan 32
BROMMA

Postadress:
Box 3084
161 03 BROMMA

Telefon:
08-687 50 00

Hemsida: www.stockholmssjukhem.se/Geriatrik/ Hemsida: www.stockholmssjukhem.se/Geriatrik/  

Beskrivning:

 

Brommageriatriken är en privat vårdgivare som på uppdrag av Stockholms läns landsting ansvarar för akutgeriatrisk vård, rehabilitering och avancerad sjukvård i hemmet för dem som bor i Hässelby/Vällingby, Bromma, Spånga/Tensta och Kista/Rinkeby stadsdelar samt Ekerö kommun.

Vi vårdar patienter som behöver medicinsk behandling och rehabilitering, efter remiss från husläkare eller akutsjukhus. Inom den geriatriska vården finns specialistkunskaper för vård av äldre patienter som har flera sjukdomar och funktionsnedsättningar.

Patienter som har behov av rehabilitering efter utskrivning kan fortsätta träna på Rehabcentrum Bromma. Mottagningen ligger på Bromma sjukhus och tar emot patienter i alla åldrar för rehabilitering. Rehabcentrum Bromma erbjuder även rehabilitering i hemmet och har specialiserade neuroteam (kallades tidigare stroketeam) kopplat till verksamheten.

Inom ASIH Bromma (avancerad sjukvård i hemmet) behandlas patienter som kan och vill vårdas i hemmet och är i behov av omfattande medicinska insatser. För mer information se särskild sida om ASIH.

Verksamhetens minnesmottagning utför demensutredningar. För mer information se särskild sida om Minnesmottagningen.

Vårdgivaren har inte lagt upp några bilder

Här finns vi: