Du använder Internet Explorer 7 som är en gammal version. Det ger begränsad funktion och långsammare sidor. Kontakta din IT-support för att uppgradera till senaste versionen.
Rehabvalet logotyp Informationen skrevs ut från rehabvalet.se 2021-01-20

Primärvårdsrehabilitering

Primärvårdsrehabilitering finns för rehabilitering vid alla typer av sjukdomar. Det är inte ovanligt att man fortsätter med primär­vårds­rehab efter att perioden med Neuroteam är avslutad. Rehabili­teringen utförs av arbetsterapeut, dietist och sjukgymnast på mottagning eller i hemmet. Det kan även finnas kiropraktor och tillgång till behandling i bassäng.

Du behöver inte gå via läkare eller ha remiss.

Neuroteam är ett särskilt tilläggsuppdrag inom primärvårdsrehab. Läs mer om neuroteam »

(Den anpassade kartan fungerar bara på rehabvalet.se och inte på utskrifter)


Tillgängliga vårdgivare för Stockholms län:

De här vårdgivarna är tillgängliga för patienter i Stockholms län och arbetar med neurorehabilitering vid t ex MS (multipel skleros), Parkinson, epilepsi, stroke, ALS (amyotrofisk lateralskleros), post polio, hjärntumör, dystoni och hjärnskador efter olyckor.

Saknar du information om någon vårdgivare för rehabilitering eller rehabiliteringsanläggning, kontakta oss här.

Om du är osäker på vilken slags neurorehab du bör söka eller som du har rätt till, ta gärna hjälp av vår översikt över rehabiliteringskedjan vid stroke, traumatisk hjärnskada, annat akut insjuknande, Parkinson, multipel skleros (MS), annat gradvist insjuknande.

An­nons: